Welkom bij HUMAN
 
 
 
 
HUMAN  
 
 
 

Durf te vragen.. aan Glenn HelbergĀ 

De praktijk van psychiater Glenn Helberg rijkt verder dan zijn spreekkamer. De problematiek die hij dagelijks tegenkomt, verklaart Helberg niet alleen vanuit psychologisch of biologisch perspectief, maar hij zoekt ook verklaringen in de maatschappij waarin we samenleven.

Glenn Helberg gaat in zijn werk er van uit dat er rekening moet worden gehouden met wat de mens vormt, zoals taal, historie en cultuur. Hij is mede-oprichter van het Expertisecentrum Transculturele Therapie en won in 2019 de Black Achievement Award-oeuvreprijs voor zijn inspanningen om racisme en uitsluiting te bestrijden. Voor zijn inzet voor de waardering van Caribische Nederlanders en homo-emancipatie ontving hij in 2013 de koninklijke onderscheiding tot Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Loop jij rond met vragen over identiteit? Of vraag je je af hoe je een goed gesprek aan kunt gaan? Bijvoorbeeld over uitsluiting of racisme?

Vragen stellen is helaas niet meer mogelijk. Hou human.nl/durftevragen in de gaten voor de antwoorden van Glenn Helberg!
Helaas, aanmelden is niet meer mogelijk.
 
 
Human.nl   Fb   Tw   Insta  
 
 
 
HUMAN T +31 (0)88 2058 058 | Postbus 135 | 1200 AC Hilversum | Media Park, Villa VPRO | Wim T. Schippersplein 1 | Hilversum